Nurhak Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: Öğretmenlerimizin ve tüm misafirlerimizin istek ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayan kurum olmak. Kurumumuzun sosyal ve kültürel merkez haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Öğretmenevimizin sosyal yapısı içerisinde, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek, kuruluş amacımız doğrultusunda güleryüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı olarak öğretmenlerimize ve tüm misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak.

Başarılar:

Saatler: 7/24
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Kurumumuzda internet, televizyon, mini buzdalabı, 24 saat sıcak su,sabah kahvaltı ve öğle yemeği hizmeti verilmektedir.

WEB - https://nurhakogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - Kıyılar Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No.55 Nurhak/Kahramanmaraş

Otel Odası :14
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Nurhak-Elbistan ve Nurhak-Gölbaşı arası Saat başı özel dolmuş seferleri yapılmaktadır.

Adres - Kıyılar Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No.55 Nurhak/Kahramanmaraş

Ulaşım Kurumumuz Şehir merkezine 1 km uzaklıktadır. Horuzlar Petrol Yanında bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz Adıyaman Gölbaşı ile Kahramanmaraş Elbistan yolu ve Elbistan Doğanşehir yolu üzerinde olup Gölbaşı"na 50 km, Elbistan"a 40 km ve Doğanşehir"e 50 km dir. İl merkezine uzaklığı 210 Km dir.